Rondleiding set Penny's Shadow

De echte set zien

van Penny's Shadow

Rondleiding set Penny’s Shadow

In 2010 is op Ameland een Nederlandse jeugdfilm opgenomen. De naam van deze film is “PENNY’S SHADOW”. De regisseur is Steven de Jong.  Enkele hoofdrolspelers zijn Liza Sips en Levi van Kempen, die de rol van Lisa en Kai spelen.

De filmset van de film stond in de duinen bij de vuurtoren in Hollum. Zoals meestal worden na de opnames de decorstukken opgeruimd. De gebruikte filmset was echter een uitzondering. De semi-permanente stal heeft  in 2011 als achtergrond gediend voor rondleidingen en demonstraties over “the making of….” van de film.

In 2012 is de filmset afgebroken en weer opgebouwd bij vakantieboerderij “de Lange Dunen” in Ballum. De filmset bezoeken?? Kijk op de site van VVV Ameland

  • Regelmatig vindt er een rondleiding, demonstratie vrijheidsdressuur en fotoshoot plaats. Kijk voor actuele data op Twitter en Facebook bij Hippisch Centrum Ameland en deLangeDunen. Ook VVV-Ameland vermeldt de actuele data op haar site. de agenda van VVV Ameland

  • Bij de rondleiding over de filmset is er de gelegenheid om met Shadow op de foto te komen. Ook is er een ritje op een pony mogelijk en je kunt zelfs met Rakker voor de kar een ritje maken!
  • Om in de stemming te komen kun je hieronder een voorproefje zien van de film. De film is ook bij ons verkrijgbaar op Dvd.

    [

Ruitershop Peadespul

In onze ruitershop vindt u alles voor ruiter en paard.
Meer weten

Lessen

Hippisch Centrum Ameland biedt een ieder (jong en oud) de mogelijkheid om kennis te maken met het paardrijden. Hiervoor geven wij individuele rijlessen op maat of in kleine groepjes.
Meer weten

Onze paarden

Rond onze boerderij zie je veel paarden en pony’s. Hier een overzichtMeer weten

Accommodaties

Wij hebben een ruim aanbod aan huisjes. Het is ook mogelijk een aantal huisjes te combineren. Groepen tot 80 personen. Huisdieren zijn ook welkom.

Meer weten