Paardrijden, Strandritten, manage op ameland nabij Ballum of een rondleiding o de set van penny Shadow

Neem je eigen paard mee

Op vakantie en ervaar het rijden op Ameland

Neem je eigen paard mee

Er is voldoende weideland beschikbaar

Op vakantie met je eigen paard

Een weekend je weg met je eigen paard of zelfs op vakantie!! Bij ons op “Hippisch Centrum Ameland” is dat mogelijk. U huurt bij ons een huisje en stalt uw paard in één van onze boxen of in een weide. Vakantie houden in de buurt van je lievelingsdier geeft toch een ultiem gevoel!!

Een buitenrit maken en vanaf onze locatie naar het strand rijden zonder ook maar één weg te hoeven oversteken!!! Samen met je paard genieten van zand, zee en zon… Naar Ameland met uw ruitervereniging of stal op paardenvakantie, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. Een verblijf bij ons in onze groepsaccommodatie of één van onze vakantiehuisjes stelt u in staat om onbezorgd te genieten van bos, zee, strand en het karakteristieke landschap vanaf de rug van uw paard. Eventueel is het mogelijk om tijdens uw buitenritten begeleiding te krijgen van iemand van ons om u de weg te wijzen over onze mooie ruiterpaden en het strand.

Buitenritten

Samen met ons een ” Zonsondergangrit” maken! Of wat zou u zeggen van een “Vollemaansrit” of  “Nachtrit”? Voor dag en dauw een zgn. “Dauwtraprit” maken en… uw dag kan niet meer stuk!

Dus volop genieten langs strand,  prachtige ruiterpaden en door bos en hei  op ons mooie Ameland!!

Uw paard mee naar Ameland

Neem je eigen paard mee op vakantie

En ervaar wat het is om te rijden over een van de breedste en mooiste stranden van Europa.
Neem contact op