Met je eigen paard op vakantie?

Altijd al gedroomd om met je eigen pony of paard op vakantie te gaan? Wij bieden jou daarvoor alle mogelijkheden met duin en strand aan je voeten. De ruime stallen, weidegang en rijmogelijkheden zijn comfortabel voor paard en ruiter.

Geen eigen paard of pony? Maar toch een paardenvakantie?

Zelfs als je geen eigen paard of pony hebt, kun je bij ons een paardenvakantie beleven!
Terwijl jij vakantie viert in een van onze vakantiehuisjes, regelen wij de paardenactiviteiten. Je kunt hierbij gebruik maken van de paarden en pony’s die op onze boerderij staan.

Strandritten

Het gebied rond de Lange Dunen biedt diverse rijmogelijkheden door duin en strand. Het gebied is vrij toegankelijk zolang de natuur en rust gerespecteerd wordt. Een avondrit met zonsondergang geeft daarbij de onvergetelijke ervaring.

Liever samen op pad?

Ook dat kan! Wij organiseren meermalen per week een gezamenlijke strandrit. Wij leiden je door een variatie van natuur, van bos, heidegebied tot zandstrand. Mogelijk worden er van jou prachtige foto’s gemaakt. Deze kun je dan kosteloos terugvinden op de Facebookpagina van Hippisch Centrum Ameland.

Ruitershop op locatie

Heb je advies nodig dan helpen we je graag in onze eigen ruitershop ’t Peadespul. Naast advies beschikken wij over een ruim assortiment paardenartikelen, van sok tot zadel, waarbij we jou helpen aan het optimale gemak voor paard en ruiter.

Heb je geen eigen paard of pony?

Geen probleem! Wij, de paarden en pony’s van vakantieboerderij de Lange Dunen verwelkomen je graag. Wij zijn gewend aan strand en zee, rijden graag mee in paardrijlessen en slapen om de hoek van jouw vakantiehuisje.

Voor advies kun je contact opnemen met onze baasjes Sieds, Ingrid en Jildou. Die hebben veel verstand van ons en van de paardrijdkunsten. Probeer het maar!

Wij stellen ons graag even voor:

Pollen

“Ik ben Pollen, een harde werker. Ik ben gewend aan duinzand en banjer overal doorheen. OP het strand geniet ik van het zoute water, de golven en de zonsondergang, samen met mijn ruiter”

Kane

“Ik ben Kane en woon op het vasteland. Elke zomer ga ik met mijn baasje naar Ameland en geniet ik op de vakantieboerderij “de Lange Dunen”.

Wij zijn er niet alleen. Er zijn nog veel meer pony’s en paarden en die stellen zich graag persoonlijk aan jou voor op de Lange Dunen. Als je bij ons langs komt, zie je ons vanzelf.